Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

josef.maly@centrum.cz

10. 9. 2009 10:35
Pěkně napsáno, ale nic to neřeší.

Rozvedení otcové jsou dlouhodobě likvidovaní justiční mafií a jejich nohsledy, jako jsou právě soudní znalci z oboru psychologie, to ví každý otec, co má zájem o své děti. Obor klinické psychologie je v českých poměrech nástrojem soudcokratů k likvidaci kauz, kde si žalovaní dovolili bránit. Doporučuji stránky  http://www.znamylekar.cz a tam si najít, nebo doplnit reference na "svého" psychologa-čističe. Navíc si za likvidaci svého vztahu s dítětem sám i zaplatíte.

Ale jak říkala jedna zkušená referentka z OSPOD, však se jednou uklidníte i bez dětí, a pojedete to ve vyjetých kolejích dál. Takže pane Holec výkřik je to pěkný, ale nic to neřeší.

S pozdravem

Vášnivý sběratel likvidačních posudků psychologů, mám dokonce i perly od proslulé Uváčikové, rád se o ně podělím s kýmkoliv, ale pouze výměnou za jiné posudky. Je to něco jako Modrý Mauritius ve filatelii. :o)

0 0
možnosti
N

ngc

9. 9. 2009 13:37
Pane Holec ozvěte se

;-O Vážený pane Holec, chci Vám předat osobní zkušenosti se znalkyní Linecké těsto i dalšími pseudoznalci, taky mám pro Vás zajímavý materiál k dokončení Vašich rad. Chci se s Vám sejít. Prosím kontaktujte mě na email : petr.bro@centrum.cz

0 0
možnosti
A

Advokát

7. 9. 2009 22:12
Pozor na znalce

Stejný problém nastane každému, kdo je proti své svobodné vůli přinucen navštívit a spolupracovat se znalci jako je např. Lašek a Humhal. Do ještě horší kategorie šarlatánů patří také Uváčiková. Ta nací není ani soudem jmenovanou znalkyní a plete se do života lidem. Za vším hledej peníze! 

0 0
možnosti
C

culka

7. 9. 2009 19:08
Tohle opravdu nechápu.

Každé dítě má dva rodiče a lepší průměrný rodič než žádný.... u nás oba víme, že pokud se kdy rozejdeme, nastupuje střídavá péče. Jenže lidi, kteří se dokážou domluvit, se obvykle nerozvádějí, že. Že by jim nedocházelo, že deformují život nejvíc dítěti?

0 0
možnosti
J

jirka-k

7. 9. 2009 12:05
rozvod

Pokud jste vy iniciator rozvodu(krome duvodu ze by vas tyrala nebo zahejbala, nebo moc utracela), jakoze si myslim ze pravdepodobne jste tak byste mel zalezt a byt zticha a cekat jestli vase ex bude mit dobrou vuli a syna vam nekdy pujci. To ze jste si jednou striknul by nemelo znamenat ze na nej mate pravo. Pokud je iniciatorem rozvodu vase zena(krome duvodu ze ji tyrate nebo zahybate, prilis utracite), melo by to byt samozrejme naopak.

0 0
možnosti
JD

Janulice78

7. 9. 2009 14:16
Re: rozvod

to nemyslite vazne, ne? To, ze existujou takove hyeny, co brani detem ve styku s otcemm, ci naopak otec prudic, co nechce, aby deti vidaly matku (coz se deje nepochybne mene), neznamena, ze by mel nekam zalezat on ci matka jeho ditete. Je otec a ma pravo sve dite vidat, stejne jako jeho matka.

0 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

7. 9. 2009 11:11
Vy ale asi skutečně budete psychopat

Neberete cizí čísla?;-D Co - kdo Vám hrozí? To my bychom si se třemi dětmi nemohli dovolit. Nejednou se stalo, že dítě volalo z čísla kamaráda, volala učitelka kvůli nemoci....Hlavně at Vám to dítě nesvěřují. Co kdyby někdy v neděli mělo úraz, rozbil se mu při něm mobil a zavolal nedejbože rodič kamaráda.8-o

0 0
možnosti
JD

pedr64

7. 9. 2009 11:22
Re: Vy ale asi skutečně budete psychopat

proč by v neděli měl brát neznámá čísla?Aby se mu ozvalo:" dobrý den, máte několik minut času na komerční zjišťování..."Pán na rozdíl od Vás žádné dítě v péči nemá, takže mu nemá kdo volat

0 0
možnosti

lost

7. 9. 2009 10:44
tak je třeba

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1602x
Autor nepracuje. V současné době se věnuje osvětě a popularizaci samostatné koupě, prodeje a pronájmu nemovitostí, bez zprostředkovatelů.

Seznam rubrik