Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

UltimateBoss

24. 6. 2009 10:14
Koho žalovat a

kvůli čemu? Zákony existují, existují i nálezy Ústavního soudu a rozhodnutí ESLP. Ovšem nikdo nedonutí soudce obecných soudů, aby je respektovali. Jakýkoliv nátlak na ně by okamžitě označili za útok na NEZÁVISLOST soudců.Rv

0 0
možnosti

Mira Kapr

23. 6. 2009 15:42
Rodičovské organizace.

Pokud by tu žalobu kdokoli myslel vážně,může kliknout na níže uvedené adresy a sežene mnoho tátů,kteří do toho jistě půjdou.

http://www.rodice.wz.cz , http://www.iustin.cz , http://www.k213.cz , http://www.svaz-muzu.cz ,

http://www.unieotcu.cz

0 0
možnosti

Jarcho

23. 6. 2009 14:40
Vaše zkušenost je stejná jako zkušenost tisíců před Vámi.

Zejména mladí kluci by se z toho měli poučit a měli by mnohem pečlivěji vybírat matku svých budoucích dětí. Mnohem pečlivěji a obezřetněji.

Úhelným kamenem této životní obezřetnosti je seznámení se s rodinou té vybrané. Je nutno pečlivě sledovat její matku a její chování - protože dcera ji zanedlouho začne kopírovat. A je třeba sledovat vztah její matky k jejímu otci: přesně to se bude snažit prosadit dcera i ve své rodině.

Už z toho je zjevné, že dcery rozvedených matek jsou principiálně nevhodné pro manželství, protože naděje na to, že se budou snažit s manželem vyjít a manželství udržet a otce dětem zachovat je příliš malá.

Jaká matka, taká Katka.

0 0
možnosti

papaya

23. 6. 2009 15:09
Re: Vaše zkušenost je stejná jako zkušenost tisíců před Vámi.

Tak já myslím, že to lze takhle obecně vztáhnout na obě pohlaví.

Ovšem můžete se dost mýlit, že děti z rozvedených manželství jsou pro sňatek nevhodné (.. asi tu teda budeme mít brzy jen nesezdané páry na hromádce, rozvádí se každé třetí manželství :-P ). Naopak, mnohé viděly v manželství svých rodičů chování a chyby, které samy nechtějí opakovat. Takže bych to neviděla tak černě.

0 0
možnosti

BoboHml

23. 6. 2009 13:16
Trochu zmatené,ale

u nás není třeba měnit zákony,ale dohlédnout na to aby se dodržovali i za cenu sankcí.

0 0
možnosti

Oxley13

23. 6. 2009 13:59
Re: Trochu zmatené,ale

ano, mate pravdu. Jen soudci se boji davat sankce, protoze by s tim meli moc prace. A jeste k tomuje vymahat ;-) Znam desitky pripadu, kdy soudce moc dobre vi, ze vyneseni rozsudku pokuty znamena pro zalujiciho rozsireni moznosti o podani trestniho oznameni na notorickeho nedodrzovace rozsudku... Proto to nedelaji a matka, ktera sve dite nechce otci davat se nemusi bat, protoze soud.. ji vlastne timhle podrzi i kdyz protizakonne. A otec se muze snazit a soud ji stejne pokutu neda.

0 0
možnosti

telmah

23. 6. 2009 13:10
HE?

Ježiškunakřižku !!!!!8-o8-o8-o

0 0
možnosti

Libuschka

23. 6. 2009 13:00
Opravdu chcete?

Opravdu chcete, aby soud rozsoudil spravedlivě, kdo je lepší rodič, ap. ? To snad nemůžete myslet vážně, jak takový soudci, či sociální pracovníci mohou posoudit vše    s p r a v e d l i v ě.  Oni s Vámi nežijí. :-( 

0 0
možnosti

Libuschka

23. 6. 2009 13:03
Re: Opravdu chcete?

takový soudce

nebo

takoví soudci,  omluva

0 0
možnosti

evon

23. 6. 2009 12:43
Moje osobní zkušenost

je, že můj bývalý manžel u soudu předstíral, že chce svěřit dítě do své péče, a to jen proto, aby se mi pomstil, že jsem se s ním chtěla rozvést. Těsně před tím, než nás rozvedli, z toho ale cuknul, a dítě bylo svěřeno mně, NAŠTĚSTÍ... Od té doby se neukázal, výživné za celých 19 let prakticky vůbec neplatil, vyhýbal se za to trestnímu stíhání tím, že mi jednou za půl roku poslal 50 Kč, čím "projevil ochotu platit" a stíhání pro neplacení bylo zastaveno. Vykradl nám společně pořízený byt a odvezl si ho ke své druhé manželce a nechal mě i s dítětem na holé podlaze vykradeného bytu, ze kterého se mě ještě předtím zuřivě snažil vyhodit. Nepovedlo se, byt byl můj (po mých rodičích). Chápu, že vy máte své zkušenosti, ale já mám taky své a při čtení Vašeho článku se mi ježí všechno, co se ježit může... NAŠTĚSTÍ tady je opravdu diskriminace tatínků..., protože jinak by takový grázl prolhaný, jako byl můj první manžel, se mi mohl mstít ještě o něco líp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti

Oxley13

23. 6. 2009 12:44
Re: Moje osobní zkušenost

a co bylo prosim duvodem rozvodu ?

0 0
možnosti

Oxley13

23. 6. 2009 12:18
Nez zasunete...

asi by i damy mely premyslet, nez si nekoho pusti do postele, Nemyslite, ze je to jen blby kec ? Trosku premyslejte, nez to napisete. Kazda zena ma na vyber tak jako otec a jestlize vsichni muzi budou premyslet jak rikate, tak se muze stat, ze nebudete potreba.... dnes existuji zkumavky a co s zenskou, kdyz odrazuje chlapa od sexu ?

Souhlasim s autorem, jen mi trosku unika text zaloby na stat... diskriminace ceho ? Diskriminace pohlavi to asi nebude... diskriminace pristupu k otazce vychovy deti ? To ano, ale cesky stat na to kasle a nezajimaji ho ani zavery Evropskych soudu, tak myslite, ze nejaky dalsi papir navic bude spasa ?

0 0
možnosti

jedovinka

23. 6. 2009 12:04
Když pominu znásilnění pana Čeština autorem.

Ehm, co takhle začít znova zjišťovat míru zavinění a rozpadu manželství? Kriminalizovat nevěru. Co takové to staré dobré svedení pod příslibem sňatku?

Kolik otců se při rozvodovém řízení opravdu pere o to mít děti u sebe a plně se jim věnovat a kolik jich jen stejně planě brečí jako Vy, autore? Máte možnost soudně pořádat o svěření výhradně do své péče (a prodělat u toho kalhoty, protože alimenty opravdu tvoří jen zlomek nákladů na výchovnu dítěte), požádat o střídavou péči (osobně znám několik bývalých párů, kde to funguje a v pohodě), nebo nechat děti u matky a mít pocit nad zaplaceným výživným, že vás ta mrcha jen využívá a za vašich vydřených pět, šest tisíc, co jí posíláte na své dvě děti se jen doma válí je líná chodit někam do práce a lže v hrdlo, že jí, samoživitelku, s dětma na krku nikde nechtějí přijmout.

Bývalý se o děti mohutně rval. Aby si je vyzvedl a odložil u maminky. Pak si našel novou partnerku a po narození nového děcka na ty předchozí zapoměl.

0 0
možnosti

memento

23. 6. 2009 12:10
Re: Když pominu znásilnění pana Čeština autorem.

Kriminalizovat nevěru?? To si děláte srandu?? Co takhle zavírat lidi za to, že přejdou na červenu, nebo za to že nepustí důchodce v tramvaji sednout? Jinak s tím článkem taky nesouhlasím.

0 0
možnosti

papaya

23. 6. 2009 12:01
A ženy ?

...My jsme posunovali tento svět kupředu, díky našim myšlenkám a snům už nežijeme na stromech! ....

Protože jste měli ve svých ženách dobré zázemí, vážený pane. Ženy činily a žvýkaly kůže, udržovaly oheň v jeskyni, beze slova snášely jakékoliv vaše nálady,  a tak podobně. ;-)  Takže je to fifty fifty.

0 0
možnosti

Gmur

23. 6. 2009 12:02
Re: A ženy ?

;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1602x
Autor nepracuje. V současné době se věnuje osvětě a popularizaci samostatné koupě, prodeje a pronájmu nemovitostí, bez zprostředkovatelů.

Seznam rubrik